2011 Hochgurgl

2011 Hochgurgl

News Headline: augue varius congue adpscing conicteur ullamco laboris consequa.

Dateline   \\ News Category


Duis egestas suspendisse penatibus pharetra libero faucibus vitae neque pharetra egestas libero duis neque faucibus vitae suspendisse penatibus vitae.

Dateline

Amet sed  elit magna.


Read more

Dateline

Amet sed  elit magna.


Read more

Dateline

Amet sed  elit magna.


Read more

Business News

Hochgurgl 2011

 

 

 

Eindelijk was het weer zover, onze skivakantie stond voor de deur. Dit jaar vertrokken wij op woensdagavond en gingen op zondagavond terug in Mol zijn. Met 6 in een auto heeft natuurlijk wel zijn voor- en nadelen. Voordeel is de gezelligheid, nadeel is de ruimte en het comfort.


Donderdag :

Na de vlotte rit hebben wij in de kamers nog een eerste drankje genomen. Rond 03u lagen wij in ons bed om zodoende 's morgens te kunnen starten met het skiën. In tegenstelling tot de volgende dagen vertrokken wij vandaag een klein uurtje later. Indoorski is een goede voorbereiding maar echte sneeuw en bergen vergen steeds wat aanpassingen en vragen een tijdje om dit weer gewoon te worden. Wat betreft het weer en de sneeuw kunnen wij niets meer vragen. Zonnig en overal goede sneeuw. Wat zou je nog meer willen.

 

 

Vrijdag :

Vandaag zijn we vooral in Obergurgl gaan skiën. Dit gedeelte van het skigebied hebben wij vorig jaar quasie niet bezocht. Er is wel degelijk een verschil. Hier zijn de pistes meestal smaller en gaan ze op in de omgeving. Hier hebben wij dan ook de 2 toppen bezocht : HoHe Mut Fest Kogel

 

 

 

 

 

Zaterdag :

De laatst volledige skidag. In tegenstellling tot de voorbije dagen was het heel af en toe bewolkt maar eigenlijk mag je zeggen dat het zonnig was. Vandaag hebben wij het merendeel van de dag in Hochgurgl geskied en de mannen en Marian hebben het uiterste deel van het skigebied aangedaan. De Kirchenkarhütte. Hier kan je wel enkele geraken met een sleeplift. Leuk voor een keer maar een zetellift is en blijft makkelijker en leuker. Hier hebben wij Gemsenmilch gedronken. Je kan dit vergelijken met een Battida de coco. Als toetje hebben wij dan nog de afdaling van de Top mountain star gedaan om dan nog een laatste drankje te nuttigen op de piste. Genietend van de zon bleek dat alle liften reeds gesloten waren. Onze skipas heeft dus die dag zeker zijn geld opgebracht.

 

 

Zondag : Dit is echt een shortski, we vertrekken reeds rond 13u. Volledig genoten van de voormiddag en nadien was iedereen weer content dat iedereen heelhuids terug kan. Mia is wel enkele keren gevallen maar het betert. Ikzelf ben maar één keer onderuit gegaan. Afspraak, same place, in 2012.